M
E
N
U

Met een enorme dosis aan passie en liefde heb ik, Lisan, dit bedrijf opgericht. Bij Het Beauty Instituut kom je voor de volledige beauty ervaring. Bij ons staat het bewaken van je huid- en haar integriteit centraal. 

Over Het Beauty Instituut

Behind the chair

Mijn naam is Lisan en ik help jou graag om de balans in jouw bruidslook te vinden en jou stralend naar het altaar te laten gaan! 

Geïnspireerd door mijn geboorteland Colombia en haar cultuur waar alles groots gevierd wordt, in combinatie met mijn nuchtere opgroei plek in Groningen waar mensen schoonheid in het minimalisme vinden, heb ik een middenweg in mijn style gevonden wat ik 'soft glam' noem. Dit houdt in dat ik graag dicht bij jouw eigen style blijf maar wel met een vleugje extra! 
 
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke sfeer en dit alles kan ik vormgeven door mijn all-inclusive bruidsarrangementen.

Echte liefde voor het vak

Vanuit passie ontwikkeld naar expertise

Over de visie van Het Beauty Instituut

Er zijn veel verschillende manieren waarop ik mijn signature looks zou kunnen omschrijven. Maar moest het er een zijn, is dit het wel alles omvattend.

elegantie

Bruidsstyling is een vak apart en vereist veel verschillende skills. Als gespecialiseerd bruidsstyliste ben ik naast kennis van verschillende praktische technieken, ook bekend met bijvoorbeeld hoe bruiloften en het plannen hiervan gaan. Ik kan je dus op verschillende vlakken helpen

expertise

Door ervoor te kiezen om je haarstyling en make-up uit te besteden, heb jij meer ruimte om onbezorgd te stralen. Ik doe er dan ook alles aan om het gehele proces een stressvrije en onvergetelijke ervaring te maken.

experience

Je loopt niet even in- en uit bij mijn salon. Ik wil je graag leren kennen zodat ik jou echt waardevolle adviezen kan geven en jij het beste eind resultaat krijgt

persoonlijk

de waardes die ons samen brengen

Lieve woorden van bruiden

Marina rusconi-levering

Lisan is de meest lieve, professionele en aardigste make-up/hair artist die je kan hebben. Ze heeft me zo onwijs mooi gemaakt. Ik zelf ben niet thuis in makeup, en wou niet te heftig. Maar jeetje, het was zo mooi en elegant! En mn haar zat ook zo fantastisch. Alles heeft de hele dag super goed gezeten! Ik ben echt meeer dan tevreden

Mirjam hilboezen

Super blij met hoe Lisan mijn bruidsmake-up en kapsel heeft gedaan! Tijdens de proefsessie nam ze alle tijd, legde veel uit en het was gezellig. Nadien was ik zeker dat mijn make-up op de dag zelf precies zou worden zoals ik in gedachten had! Het opsteken van mijn krullen heeft ze ook heel mooi gedaan en ze had verschillende haarsieraden die ik eventueel mocht lenen. De make-up zag er heel natuurlijk uit met precies voldoende glam. Ik heb veel complimenten gehad op zowel mijn make-up als mijn haar en beide zijn de de hele dag goed blijven zitten. Nogmaals bedankt Lisan!🥰

Mijke wijnroks

Lisan is een ontzettend lieve en talentvolle vrouw! Ze luistert goed naar wat je wil, denkt met je mee met mogelijkheden. Ik draag nauwelijks make-up en wilde voor onze trouwdag zo naturel mogelijk, en dat heeft ze prachtig gedaan. Kreeg veel complimenten over mijn haar en make-up.
Ik kan iedereen haar aanraden!

Eugenie s.

Wat was het superleuk om prachtig te worden opgemaakt door Lisan! Vooraf was ik -als een wat oudere bruid- best onzeker over of dit wel wat voor mij was. Maar Lisan stelde me al snel gerust tijdens de proefsessie. Mooie natuurlijke make up, maar ook met de glitters waar ik van houd! Het bleef de hele dag goed zitten ondanks harde wind en mijn tranen.
Mijn liefste vriendin en ceremoniemeester werd ook opgemaakt incl. kapsel en dat was zo leuk om samen ook te doen!
Lisan is rustig en laat zich niet beïnvloeden door de zenuwen om haar heen. Wil je een mooi kapsel en make up waar je je goed bij voelt dan raad ik Lisan zeker aan.

Fasilia g.

Toen ik bij Lisan heel vroeg op de locatie kwam, voelde ik gelijk al een fijne sfeer. Zo’n trouwdag kan nogal stressvol zijn, maar bij Lisan voelde ik me juist rustig. Mijn eerste indruk van Lisan was dat zij heel flexibel is. Zij luistert goed naar je wensen en probeert je op gemak te stellen. Daarnaast is zij super vriendelijk en heb ik op de trouwdag veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up.

linda d. 

Ik heb mij enorm mooi gevoeld op de mooiste dag van mijn leven. Lisan is vriendelijk, flexibel, professioneel en vooral heel erg goed in wat ze doet. Bij de proefsessie heeft ze huid- en haarverzorging tips gedeeld waar ik ook in het dagelijks leven veel aan heb. Ook de schoonheidsbehandeling bij haar collega was echt enorm fijn! Lisan heeft echt de tijd genomen voor mij op de proefsessie en op mijn trouwdag, zo kon ik de dag ook rustig beginnen.
Ik heb enorm veel complimenten gehad en het haar en de make-up bleef de hele dag super goed zitten!
Ik ben heel blij dat ik Lisan als styliste had, dankjewel!!❤️

Annelies w.

Lisan heeft geweldig werk geleverd! Ik twijfelde over welke look ik wilde en heb gekozen voor een tweede proefsessie. Ze dacht heel goed mee om aan te sluiten bij mijn wensen. Mijn huid zag er zo mooi uit. Hoewel mijn make-up de hele dag heel goed hield was de touch-up op locatie fijn vanwege het klamme weer. Ik kreeg veel complimenten over mijn look! Los van de make-up en haar was ook het contact met Lisan fijn en was ze tijdens het klaarmaken voor de bruiloft op een prettige manier aanwezig.

Lianne b.

In Februari had ik mijn bruiloft en heb ik mijn haar en make-up laten doen door Lisan. Super fijne en duidelijke communicatie en ze heeft heel erg mee gedacht. Alles bleef heel goed zitten en zou het zeker aanraden! Ook heeft ze de make-up en haar gedaan van mijn nichtje die niet vaak make-up draagt maar zij was ook enorm tevreden.

Heather McCracken

Lisan could not have been more helpful from the first contact. Very easy to book with, and on the day was such a lovely person. Lisan did my make up exactly the way I wanted. I would 100% recommend her for her services. Very knowledgable!

Lois jonkers

Ze had voor de bruiloft heel netjes en natuurlijk mijn make up gedaan. Super blij mee! Het zat de hele dag mooi ondanks dat het heel warm weer was. Zeker een aanrader!

paleis soestdijk

Favoriete trouwlocatie

Charlotte tilbury & Balmain

Favoriete merken

warm toned soft glam

Favoriete make-up look

Half- up met twist

favoriete kapsel

Als gespecialiseerd bruidsmake-up & haarstyliste zorg ik voor een persoonlijke, luxe ervaring zodat jij onbezorgd kan stralen op jouw trouwdag!

Stralend naar het altaar

@hetbeautyinstituut