M
E
N
U

Bridal Glow Treatment

Een gezonde en stralende huid vinden wij erg belangrijk, als voorbereiding op je grote dag is dit een must! Daarom bieden wij ook verschillende schoonheidsbehandelingen aan wanneer je voor het arrangement Diamond kiest.

Bij onze proefsessie heb ik jouw huid al kunnen analyseren en weet ik wat ik nodig heb om een mooie basis te creëren voor de make-up op uw bruiloft. Mijn verwachtingen en adviezen geef ik door aan mijn collega, Francis. 

Je zal 2 maanden voor je bruiloft (na onze proef sessie) een intake gesprek krijgen, op basis van een huid analyse en jouw wensen zal zij dan een advies geven over welke behandeling(en) zij jou aanraadt.
5-10 dagen voor jouw bruiloft krijg je dus een customised en persoonlijke schoonheidsbehandeling voor de perfecte bridal glow!
 Zij werkt met het merk “Skin Regimen” voor de beauty treatments. Zij behaalt hiermee altijd het gewenste resultaat zonder de evenwicht in de huid te verstoren.

Omdat de bridal glow behandeling echt gepersonaliseerd is en dus geen standaard ‘menukaart’ heeft, kunnen we niet op voorhand concreet vertellen welke behandeling het beste bij jouw huid past. Om je toch meer een idee te geven wat het zou inhouden hebben we de meest aangeraden en uitgevoerde behandelingen op een rijtje gezet.

CARBON PEEL EN PURIFY

De Carbon Peel zorgt voor een diepe reiniging van een vette, onzuivere (acne) huid, verminderd pigmentvlekjes/littekentjes en fijne lijntjes. 

Een Carbon Peeling wordt uitgevoerd met de Pico second Laser technologie en Carbon koolstof. De energie van de Pico Second wordt vrijgegeven in de diepere lagen van de huid.

OXYGEN THERAPY

Jouw huid wordt versneld weer voorzien van zuurstof en energie. De huidstructuur verfijnt, verbetert en je huid voelt weer gehydrateerd en stevig aan. Dit zorgt voor de instant bridal glow!

Tevens verminderd deze behandeling fijne lijntjes en pigmentatie en stimuleert de collageen productie.

MESO GLOW

Een meso behandeling zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en cellulaire activiteit.

Huidproblemen en – veranderingen zoals, pigmentatie, acne, littekentjes, rosacea een gevoelige, droge, doffe/ vale huid en verminderde elasticiteit, fijne lijntjes kunnen met Mesotherapy effectief worden behandeld en verbeterd.

February 5, 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@hetbeautyinstituut